VACKRA BALKONGRÄCKEN I SMIDE

Ett balkongräcke i smide ger din balkong och ditt hus en exklusiv och påkostad känsla som aldrig blir omodern och som håller sig vacker i många år. Ditt hus får en fasad som är klassisk och tidlös och som ger ett gediget utseende. Smidesräcken är inte bara vackra, de är dessutom hållbara och stadiga och passar på såväl moderna som äldre hus. Oavsett hur din balkong eller ditt hus ser ut så har vi på Siléns Svets och smide ett balkongräcke som passar just dina behov, vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål

Vi tar fram balkongräcke efter dina behov

Kanske vill du ha en klassisk fransk balkong? Har du kanske en balkong som du vill ge det där lilla extra? Ett räcke i smide till balkongen passar utmärkt på äldre, klassiska villor, men kan även ge det moderna eller nybyggda huset en känsla av tidlöshet och hantverkskvalitet som trendiga balkongräcken saknar.

Ett klassiskt balkongräcke i smide

Ett balkongräcke i smide är ett effektivt sätt att göra ditt hus opåverkat av trender och det som är modernt. Ett smidesräcke blir en vacker detalj som är lika funktionell som den är tidlös. Vi på Siléns Svets och smide hjälper dig gärna att hitta ett räcke som passar just din balkong. Välj mellan våra färdiga modeller eller få hjälp och råd av oss att hitta en egen lösning för dina och ditt hus behov. Med vår långa erfarenhet av smide som hantverk och formgivning kan vi ge dig råd och hjälp för att du ska kunna känna dig nöjd och trygg med ditt nya räcke.

Kontakta oss om du har några frågor om hur ditt balkongräcke skulle kunna se ut.