VI ERBJUDER OLIKA LÖSNINGAR FÖR SMIDESRÄCKEN OCH SMIDESSTAKET

Behöver din trappa, balkong eller trädgård ett riktigt lyft? Ett tidlöst och vackert staket i smide är det perfekta komplementet till din uteplats, trädgård, trappa eller balkong och passar i de flesta hus. Vi på Siléns Svets och smide har lång erfarenhet av olika lösningar för smidesräcken och trappräcken i smide, och har staket och räcken i en rad olika modeller. Vill du ha någon av våra färdiga modeller eller behöver du kanske en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss, så kan våra kompetenta hantverkare hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt hus.

DET TIDLÖSA SMIDESSTAKET

Smidesräcken och smidesstaket är vackra, hållbara och går aldrig ur tiden. Väljer du ett smidesräcke till din balkong så får du ett gediget räcke som håller sig vackert i många år framöver. Med ett smidesstaket runt din trädgård eller uteplats lyfter du både känsla och utseende på ett sätt som inte ett staket i trä kan. Våra staket och räcken är hållbara och håller hög kvalitet för att du ska kunna njuta av ditt vackra räcke länge. Genom att välja ett balkongräcke eller ett staket i smide får ditt hus ett exklusivt utseende som aldrig blir omodernt. Kanske har du ett äldre hus som du ska renovera och vill behålla den klassiska känslan i, eller så vill du lyfta utseendet på din moderna villa och göra balkongen eller trädgården till en vackrare plats med ett utseende som är både vackert och tidlöst. Kontakta oss för att hitta den perfekta lösningen för just din balkong, uteplats, altan eller trädgård.

Våra duktiga hantverkare hjälper dig att finna den bästa lösningen för just dig. Här hittar du garanterat ett snyggt balkongräcke eller staket till ditt hem.
Kontakta gärna oss om du har några frågor om ditt smidesstaket.