VÄLJ DIN EGEN LÖSNING FÖR DINA SMIDESGRINDAR

Letar du efter en ny grind till trädgården? Vill du ge din trädgård, ditt hus och i förlängningen hela ditt hem en mer exklusiv, tidlös och gedigen känsla? En smidesgrind eller en järngrind ger din trädgård det där lilla extra och ger en känsla av exklusivt och hållbart hantverk som inte blir omodernt. Gillar du den klassiska stilen så är grindar i smide perfekta för trädgården eller uppfarten. Kanske vill du ha en låg grind som passar väl ihop med ditt hus eller så kanske du vill ha en större grind i början av en uppfart, för att hålla oönskade besökare ute utan att kompromissa med utseendet. En smidd järngrind ger ett exklusivt utseende till alla trädgårdar och hus.

HÅLLBARA & GEDIGNA JÄRNGRINDAR

Järngrinden kan göras både sirlig och klassisk i formgivningen, men också mer stilren och modern för dig som föredrar det. Det alla järngrindar har gemensamt är hållbarheten och den gedigna känslan av riktigt hantverk.

JÄRNGRIND FRÅN SORTIMENT ELLER SKRÄDDARSYDD?

Med vår långa erfarenhet av smide kan vi erbjuda dig ett stort urval färdiga modeller av smidesgrindar som komplement till staket i smide eller tillsammans med ett trästaket. Vi kan också erbjuda dig helt skräddarsydda lösningar och idéer för att få just din trädgård att visa sig från sin allra bästa sida. En smidesgrind är rejäl, hållbar men också vacker och luftig utan att tumma på funktionen. Kontakta oss redan idag för att få hjälp och råd av våra kompetenta hantverkare för att hitta en grind som passar just ditt hus och dina behov.

Kontakta gärna oss om du har några frågor om din smidesgrind!